website templates free download

Speciale wensen

'Think in magic.'

Je hoeft niet jarig te zijn of een groot event te organiseren om onze prinsessen in het echt te ontmoeten. Wij helpen namelijk graag om ieders wens om een prinses te ontmoeten werkelijkheid te laten worden!

Wat zijn speciale wensen? Hier een aantal voorbeelden;

- Op de laatste behandeldag in het ziekenhuis gaat onze prinses mee om de laatste (bloemen)kraal te geven. Wat is er mooier dan een nieuw, positief hoofdstuk samen te vieren!

- Gaat u binnenkort naar het themapark vlakbij Parijs? Verras uw kind(eren) alvast met een bezoek van haar favoriete prinses (en het scheelt weer een wachtrij).  

- Bij een sprookjesachtig bruiloft zijn er vaak veel kinderen aanwezig. Wanneer u onze prinses uitnodigd zullen de kleine prinsen en prinsessen vermaakt worden met dans, zang en een interactief verhaal, terwijl u heerlijk kunt genieten.

- Kent u een kind die een moeilijke periode doormaakt (door ziekte, overlijden)? Onze prinsessen brengen een aantal keer per jaar op vrijwillige basis bezoeken thuis of in het ziekenhuis.

- Is uw kind ontzettend fan van prinsessen? Geef dan een speciale fotoshoot kado, met uw kind en haar/zijn favoriete prinses in de hoofdrol! Storybook Princess werkt samen met Dreamcapture fotografie om deze speciale momenten vast te leggen.

Laat ons weten wat uw speciale wens is, en wij helpen graag deze uit te laten komen! Wij zijn bereikbaar via E-mail en telefoon. 

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34