build your own website

Over ons

"Wij willen elk kind, of hij/zij nu gezond, ziek, jarig, 'vergeten' is of een beperking heeft een beetje magie kunnen geven. Want sprookjes zijn er voor iedereen."

"Als jong meisje verkleedde ik mij al graag, een van de hoogtepunten tijdens mijn amateurmusicals was dan ook het moment dat er in kostuums gerepeteerd werd. Dan was voor mij de karaktertransformatie pas compleet.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Interactive Performance Designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in de volksmond wordt dit ook wel theater/attractie/installatie ontwerper genoemd.

Tot mijn eigen verbazing werd ik in februari 2014 aangenomen als Character and Parade Performer in Disneyland Parijs, waar ik anderhalf jaar lang vele dromen werkelijkheid heb mogen laten worden. Mijn doel is dezelfde dromen samen met mijn zusje hier uit te laten komen, ook voor diegene waarvan het niet vanzelfsprekend is.

Naast mijn werkzaamheden bij Storybook Princess & Heroes werk ik als eventmanager en illustrator." 

Tamarah

Mede-eigenaar & Performer

"Live your story."

"Al sinds jongs af heb ik een grote passie voor musicals, vele dansschoenen zijn door mij versleten. Deze passie ben ik blijven doen tot ik met de opleiding Schoonheidsspecialist begon. Na een onvergetelijke stageperiode in Oostenrijk kan ik mij sinds 2014 Allround Schoonheidsspecialist noemen.

Ik werk graag met kinderen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden en culturen. Mij verdiepen in hun belevingswereld, leren hoe deze in elkaar steekt om zo het (kwetsbare) kind het beste te bereiken zie ik als een mooie uitdaging. Zowel mijn kennis als schoonheidsspecialist als van docent gezondheidszorg weet ik goed te gebruiken bij Storybook Princess & Heroes.

Op dit moment werk ik als docent Zorg & Welzijn."

Suzanne

Mede-eigenaar & Performer

"Be your own superhero."

"Theater en belevenissen, als klein jongetje was ik daar al gek op. Dit komt misschien omdat ik geboren ben in de theaterstad Deventer. Veel grote evenementen daar hebben te maken met theater, zo heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan het Dickens festijn als zieke Tiny Tim. Op dit moment zit ik op theaterschool Almere, ben ik scare Actor bij Scare me en vervul ik diverse andere acteerrollen.

De reden waarom ik acteer is om mensen de tijd van hun leven te bezorgen en om hun zorgen even te laten vergeten. Iets wat ik perfect kan doen bij Storybook Heroes!"

Jermain

Performer

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34