build your own website

Over ons

"Wij willen elk kind, of hij/zij nu gezond, ziek, jarig, 'vergeten' is of een beperking heeft een beetje magie kunnen geven. Want sprookjes zijn er voor iedereen."

"Als jong meisje verkleedde ik mij al graag, een van de hoogtepunten tijdens mijn amateurmusicals was dan ook het moment dat er in kostuums gerepeteerd werd. Dan was voor mij de karaktertransformatie pas compleet.

In 2013 ben ik afgestudeerd als Interactive Performance Designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in de volksmond wordt dit ook wel theater/attractie/installatie ontwerper genoemd.

Tot mijn eigen verbazing werd ik in februari 2014 aangenomen als Character and Parade Performer in Disneyland Parijs, waar ik anderhalf jaar lang vele dromen werkelijkheid heb mogen laten worden. Mijn doel is dezelfde dromen samen met mijn zusje hier uit te laten komen, ook voor diegene waarvan het niet vanzelfsprekend is.

Naast mijn werkzaamheden bij Storybook Princess werk ik full-time als traject begeleider, marketeer & ontwerper bij zorginstelling / dierenpark Almere Jungle." 

Tamarah de Jager

Mede-eigenaar & Performer

"Volg je hart, want dat klopt."

"Al sinds jongs af heb ik een grote passie voor musicals, vele dansschoenen zijn door mij versleten. Deze passie ben ik blijven doen tot ik met de opleiding Schoonheidsspecialist begon. Na een onvergetelijke stageperiode in Oostenrijk kan ik mij sinds 2014 Allround Schoonheidsspecialist noemen.

Ik werk graag met kinderen van verschillende leeftijden, met verschillende achtergronden en culturen. Mij verdiepen in hun belevingswereld, leren hoe deze in elkaar steekt om zo het (kwetsbare) kind het beste te bereiken zie ik als een mooie uitdaging. Zowel mijn kennis als schoonheidsspecialist als van toekomstig docent gezondheidszorg weet ik goed te gebruiken bij Storybook Princess.

Op dit moment ben ik 4e jaars student HBO Leraar Gezondheidszorg & Welzijn in Utrecht."

Suzanne de Jager

Mede-eigenaar & Performer

Vacature

Wordt onderdeel van ons team en maak sprookjes werkelijkheid!

Voor onze nieuwe onderdeel Storybook Heroes zijn wij opzoek naar een enthousiaste jongeman.

Ben jij:
- ouder dan 18 jaar
- woonachtig in Almere
- tussen 1.70m en 1.90m
- en beschikbaar op woensdagmiddag en/of weekenddagen
(op basis van beschikbaarheid)?

En heb jij:
- ervaring met kinderen (pre)
- een rijbewijs (pre)
- skills in stunts (springen, klimmen, etc.), of bereidt dit te leren?

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team? Vertel ons dan kort waarom je bij ons wilt werken + stuur twee foto's van jezelf (totaal en portret).
Hopelijk tot snel!

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34