bootstrap responsive templates

Vraag & Antwoord

Algemeen

Onze karakters reizen voor grotere evenementen, ziekenhuisbezoeken en speciale wensen door het hele land. Voor feestjes en kleine evenementen is de reistijd maximaal 30 minuten vanaf de postcode 1326.

Zeker weten, u kunt dit doorgeven bij de reservering (vul bij adres de locatie van het feest/evenement in). Hou er rekening mee dat sommige locaties entertainment niet toestaan, vraag vooraf aan de desbetreffende eigenaar voor toestemming. Bij een feest in de buitenlucht hopen we natuurlijk dat de goede fee het weer regelt. Mocht dit toch tegenzitten wordt er in overleg een andere datum/locatie gekozen.

Storybook Princess & Heroes heeft een samenwerking met het Smullen & Spelen en Fancy Palace, wanneer uw het feest op een van deze locaties wilt laten plaatsvinden verwijzen wij graag door naar www.smullen.nl,  ofwww.fancy-palace.nl ..

Storybook Princess & Heroes is opgericht door twee zussen (zie Over ons pagina). Een aantal prinsessen worden gespeeld door beide zussen, sommige karakters hebben een vaste performer.  

Altijd! Onze prinsessen lijken zo uit een sprookjesboek te zijn gestapt, vanzelfsprekend zingen zij dan ook hun eigen liedjes altijd live.

Zeker weten! Wij vinden namelijk dat niemand te oud/stoer/jongensachtig is voor sprookjes. Onze ervaring is dat jongens aan de meeste activiteiten met evenveel enthousiasme meedoen. Daarnaast is vanaf september 2021 ook spider hero uit te nodigen, zodat ook de stoere jongens en meisjes hun feest bij Storybook Princess & Heroes kunnen vieren!

Kinderfeestjes

Op onze pagina Kinderfeestjes vindt u precies wat elk pakket inhoudt.
Vanzelfsprekend kunt u dit uitbreiden met onze andere pakketten, of er losse onderdelen bij reserveren tegen een kleine meerprijs. Heeft u nog een speciaal verzoek? Laat het ons weten bij de reservering! 

Storybook Princess & Heroes wilt dat elk kind evenveel aandacht krijgt van ons karakter, ongeacht of je verlegen of juist kletsgraag bent. Bij meer dan 10 kinderen bij 1 karakter kunnen we deze belofte niet meer garanderen.
Kinderen tussen 0-2 jaar en toekijkende broertjes/neefjes tellen wij niet mee. 

Een storybookfeest is geschikt voor iedereen! Wij passen de activiteiten aan op de leeftijd van de jarige, zo is een feest voor een 3-jarige anders dan voor een kind van 8 (of 80!) jaar.

Op dit moment hebben Assepoester, Beauty, De kleine Zeemeermin, Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel, de Sneeuwzusjes en Spider Hero zich aan Storybook Princess & Heroes verbonden.

Onze karakters werken graag in een veilige, rookvrije omgeving en er moet altijd een voogd/ouder aanwezig zijn. Er zullen activiteiten plaatsvinden, dus een ruimte waarin gespeeld, gedanst en gezongen kan worden is dan ook zeer welkom.

Verder is het leuk om muziek op te zetten, de ruimte te versieren en om het plaatje af te maken is het ontzettend leuk als de kinderen verkleed zijn. Versiering, kostuums voor de kinderen en de taart worden niet verzorgd door Storybook Princess & Heroes.

Ondanks dat onze karakters erg van dieren houden, vragen wij u of loslopende dieren in een andere ruimte geplaatst/ gehouden kunnen worden. 

Onze karakters zijn meestal erg druk met alle zaken die hen bezighouden. Het feest zal dan ook op de afgesproken tijd beginnen. Om zeker te zijn dat iedereen aanwezig is bij de aankomst van de prinses/superheld raden wij dan ook aan uw gasten een half uur eerder uit te nodigen. Zo hoeft niemand wat te missen!

Natuurlijk! Het is namelijk erg leuk om de foto's of opnames over een paar jaar nog eens terug te kijken. In elk pakket wordt er tijd ingepland voor een fotomoment, maar ook tijdens de andere activiteiten mag u alles vastleggen.

Ook wij koesteren de herinneringen die we mogen maken, alle gedeelde foto's en filmpjes zijn dan ook meer dan welkom. 

Wanneer onze prinses 8 kinderen tijdens een feestje moet schminken, heeft zij steeds maar aandacht voor 1 kind en zal er geen tijd meer zijn om andere activiteiten te laten plaatsvinden. Wij hebben daarom besloten onze pakketten zo te ontwerpen dat de gehele tijd de prinses/superheld alle aanwezige kinderen kan entertainen.

Reserveringen

Heel simpel! Klik op de menuknop Reserveer, kies het pakket wat het beste bij u past en volg de aangegeven stappen. Bij een nieuwe reservering nemen wij altijd binnen 48 uur contact met u op.

Het feest annuleren of verschuiven naar een andere dag kan tot 7 dagen* voor aanvang, daarna zijn er kosten aan verbonden (zie algemene voorwaarden).

Ondanks alle magische drankjes worden onze karakters soms ook ziek. Wanneer het feest niet door kan gaan wordt u hiervan z.s.m. via email of telefoon op de hoogte gebracht. Er zal in overleg gekeken worden wat de mogelijkheden zijn (andere karakter, verplaatsen datum, enz.) 


* Bij een Covid-19 besmetting geldt deze voorwaarde niet.

Betalingen

Na de (online) reservering ontvangt u 2 a 3 weken voor aanvang van het feest via mail de factuur. Wij ontvangen graag de complete betaling via iDeal voordat het feest plaatsvindt (uiterlijk 7 dagen voor de geplande datum). U ontvangt, zodra het afgesproken bedrag is ontvangen, via mail de definitieve bevestiging.

Mocht een betaling via iDeal om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, raden wij aan via mail contact met ons op te nemen. 

Events, goede doelen en speciale wensen

Onze karakters zijn voor allerlei soorten events te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessen high tea, opening van een ijsbaan, voorleesmiddag, meet & greets en optredens. Heeft u zelf een idee, of bent u juist totaal inspiratieloos? Wij denken graag met u mee!

Zeker! Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die dromen van kinderen waar maken, zeker als het gaat om kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is. Zo hebben we in het verleden al samengewerkt met stichting Opkikker, en bezoeken onze karakters regelmatig organisaties zoals het Voedselloket en opvangcentra met geestelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen.

Wij vervullen graag speciale wensen, bijvoorbeeld voor zieke kinderen, families die een zware periode doormaken of die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld.

Maar ook wensen zoals entertainment bij een bruiloft, babyshower, eerste communie of suikerfeest maken wij graag werkelijkheid.

Heeft uw kind een speciale wens? Neem contact met ons, wij denken graag met u mee! 

Overige

Ja, dat zijn wij zeker! Sinds 5 december 2016 is Storybook Princess & Heroes officieel een VOF, te vinden onder het KvK nummer 67445241.

Nee, al onze karakters zijn gebaseerd op bekende sprookjes uit het publieke domein. Als u een gelicentieerd, auteursrechtelijk beschermd karakter zoekt, zult u contact moeten opnemen met de auteursrechthouder.

Op dit moment zijn alle vacatures vervuld.

Wij zijn te bereiken via E-mail, telefoon en Facebook. Laat ons uw vraag weten, en wij helpen graag!

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34