bootstrap responsive templates

Vraag & Antwoord

Algemeen

Onze karakters reizen voor grotere evenementen, ziekenhuisbezoeken en speciale wensen door het hele land. Voor kleine evenementen is de reistijd maximaal 30 minuten vanaf de postcode 1326.

Na 6 jaar vele kinderen blij te hebben gemaakt met een magisch bezoek van onze prinsessen, stoppen we per 1 januari 2022 met de kinderfeesten.

Onze karakters zijn nog wel te boeken voor evenementen en goede doelen.

Storybook Princess & Heroes is opgericht door twee zussen (zie Over ons pagina). Een aantal prinsessen worden gespeeld door beide zussen, sommige karakters hebben een vaste performer.  

Altijd! Onze prinsessen lijken zo uit een sprookjesboek te zijn gestapt, vanzelfsprekend zingen zij dan ook hun eigen liedjes altijd live.

Zeker weten! Wij vinden namelijk dat niemand te oud/stoer/jongensachtig is voor sprookjes. Onze ervaring is dat jongens aan de meeste activiteiten met evenveel enthousiasme meedoen. Daarnaast is sinds september 2021 ook spider hero uit te nodigen, perfect voor alle stoeren jongens en meisjes!

Evenementen

Onze karakters zijn voor allerlei soorten events te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessen high tea, opening van een ijsbaan, voorleesmiddag, meet & greets en optredens. Heeft u zelf een idee, of bent u juist totaal inspiratieloos? Wij denken graag met u mee!


In overleg bepalen we hoe het bezoek eruit komt te zien. Denk bijvoorbeeld aan een meet and greet, interactieve storytelling en/of live zingen.

Sprookjes zijn geschikt voor iedereen! Wij passen de activiteiten aan op de gemiddelde leeftijd, zo is een bezoek voor een 3-jarige anders dan voor een kind van 8 (of 80!) jaar.

Op dit moment hebben Assepoester, Beauty, De kleine Zeemeermin, Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel, de Sneeuwzusjes en Spider Hero zich aan Storybook Princess & Heroes verbonden.

Onze karakters zijn meestal erg druk met alle zaken die hen bezighouden. Het bezoek zal dan ook op de afgesproken tijd beginnen. Om zeker te zijn dat iedereen aanwezig is bij de aankomst van de prinses/superheld raden wij dan ook aan iedereen een half uur eerder uit te nodigen. Zo hoeft niemand wat te missen!

Natuurlijk! Het is namelijk erg leuk om de foto's of opnames over een paar jaar nog eens terug te kijken.

Ook wij koesteren de herinneringen die we mogen maken, alle gedeelde foto's en filmpjes zijn dan ook meer dan welkom. 

Wanneer onze prinses vele kinderen tijdens een bezoek moet schminken, heeft zij steeds maar aandacht voor 1 kind en zal er geen tijd meer zijn om andere activiteiten te laten plaatsvinden. Wij hebben daarom besloten dat onze karakters geen schmink en/of glittertatoos doen.

Reserveringen

Heel simpel! Klik op de menuknop Reserveer en volg de aangegeven stappen. Bij een nieuwe reservering nemen wij altijd binnen 48 uur contact met u op.

Het bezoek annuleren of verschuiven naar een andere dag kan tot 7 dagen* voor aanvang, daarna zijn er kosten aan verbonden (zie algemene voorwaarden).

Ondanks alle magische drankjes worden onze karakters soms ook ziek. Wanneer het bezoek niet door kan gaan wordt u hiervan z.s.m. via email of telefoon op de hoogte gebracht. Er zal in overleg gekeken worden wat de mogelijkheden zijn (andere karakter, verplaatsen datum, enz.) 


* Bij een Covid-19 besmetting geldt deze voorwaarde niet.

Betalingen

Na de (online) reservering ontvangt u 2 a 3 weken voor aanvang van het bezoek via mail de factuur. Wij ontvangen graag de complete betaling via iDeal voordat het bezoek plaatsvindt (uiterlijk 7 dagen voor de geplande datum). U ontvangt, zodra het afgesproken bedrag is ontvangen, via mail de definitieve bevestiging.

Mocht een betaling via iDeal om welke reden dan ook niet mogelijk zijn, raden wij aan via mail contact met ons op te nemen. 

Goede doelen en speciale wensen

Zeker! Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die dromen van kinderen waar maken, zeker als het gaat om kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is. Zo hebben we in het verleden al samengewerkt met stichting Opkikker, en bezoeken onze karakters regelmatig organisaties zoals het Voedselloket en opvangcentra met geestelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen.

Wij vervullen graag speciale wensen, bijvoorbeeld voor zieke kinderen, families die een zware periode doormaken of die slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld.

Maar ook wensen zoals entertainment bij een bruiloft, babyshower, eerste communie of suikerfeest maken wij graag werkelijkheid.

Heeft uw kind een speciale wens? Neem contact met ons, wij denken graag met u mee! 

Overige

Ja, dat zijn wij zeker! Sinds 5 december 2016 is Storybook Princess & Heroes officieel een VOF, te vinden onder het KvK nummer 67445241.

Nee, al onze karakters zijn gebaseerd op bekende sprookjes uit het publieke domein. Als u een gelicentieerd, auteursrechtelijk beschermd karakter zoekt, zult u contact moeten opnemen met de auteursrechthouder.

Op dit moment zijn alle vacatures vervuld.

Wij zijn te bereiken via E-mail, telefoon en Facebook. Laat ons uw vraag weten, en wij helpen graag!

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34