online site builder

Goede doelen

'Have courage and be kind'

En ze leefde nog lang en gelukkig...Zo eindigen de meeste sprookjes, positief, gezond en en met veel liefde. Helaas is de werkelijkheid voor sommige kinderen minder sprookjesachtig, en juist deze kinderen kunnen een beetje magie in hun dagelijks leven gebruiken. 

Gelukkig komen er steeds meer organisaties die helpen en dromen laten uitkomen, en Storybook Princess & Heroes werkt graag met hen samen. Want wanneer je samen je krachten bundelt, kan je veel meer dan alleen.  

Storybook Princess & Heroes heeft de afgelopen jaren al meerdere malen op vrijwillige basis samengewerkt met verschillende instanties. Zo waren onze prinsessen o.a. te vinden op meerdere Opkikkerdagen in de Eemhof, tijdens de sinterklaasviering bij het voedselloket Almere en werden gehandicapte kinderen van een speciaal kinderdagopvang verrast met een magisch bezoek. Ook werken wij samen met landelijke organisaties als Make a Wish Nederland en Stichting Kanjer Wens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van sprookjes kan genieten, juist wanneer het niet allemaal even makkelijk gaat. Storybook Princess & Heroes staat daarom altijd open voor nieuwe samenwerkingen met goede doelen, organisaties en andere instanties die zich inzetten voor het welzijn van het kind.  

Interesse? Wij komen graag met u in contact via E-mail of telefoon. 

Email : info@storybookprincess.nl
Telefoon : +316 120 848 34