Over ons

Er was eens...

Iedereen kent deze eerste drie tijdloze woorden als het begin van een sprookjes. Zo begint ook ons verhaal:

"Er was eens een jonge vrouw die volledig onverwachts een zeer speciale baan in Disneyland Parijs aangeboden kreeg. In maart 2014 vertrok zij richting Parijs, om daar anderhalf jaar lang elke dag in een prachtige prinsessenjurk honderden kinderen blij te maken.

Maar ondanks al de liefde die zij ontving, besefte ze steeds dat er zoveel kinderen in Nederland verbleven die om welke reden dan ook haar niet konden ontmoeten.

Na vele prachtige maanden viel dan toch het zware besluit om terug te gaan naar haar kleine koninkrijk, terug naar haar familie. Net voor vertrek deed ze samen met haar zusje een wens bij de wensput.

"Wij willen elk kind, of hij/zij nu gezond, ziek, jarig, 'vergeten' is of een beperking heeft een beetje magie kunnen geven."Tamarah de Jager

Mede-eigenaar ~ Performer

Tamarah verkleedde zich als jong meisje al graag en heeft in verschillende amateurmusicals gespeelt. In 2013 studeerde ze af als Interactive Performance Designer aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, om daarna als fotograaf en illustrator aan de slag te gaan.

Tot haar eigen verbazing werd ze in februari 2014 aangenomen als Character and Parade Performer in Disneyland Parijs, waar ze anderhalf jaar lang vele dromen werkelijkheid heeft mogen laten worden. Haar doel is dezelfde dromen ook in Nederland waar te kunnen maken, d.m.v. Storybook Princess.

Sinds februari 2019 werkt ze als ontwerper/ clientbegeleider in Almere Jungle.

Suzanne de Jager

Mede-eigenaar ~ Performer Suzanne heeft al sinds jongs af aan een grote passie voor musicals, en heeft al vele dansschoenen versleten. Deze passie is ze blijven doen totdat ze de opleiding Schoonheidsspecialist ging volgen. Na een onvergetelijke stageperiode in Oostenrijk kan ze zich sinds 2014 Allround Schoonheidsspecialist noemen.

Ze werkt verder graag met kinderen van verschillende leeftijden. Ze weet goed hoe hun belevingswereld in elkaar steekt en hoe je kwetsbare kinderen het beste kan bereiken. Op dit moment studeert ze HBO Leraar Gezondheidszorg & Welzijn in Utrecht.

Bij Storybook Princess weet ze al haar skills goed te combineren om elke kleine prinses een onvergetelijke ervaring te bieden.